Izvor: B92, 12.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falsifikovali tablice i dozvole

Požarevac -- Požarevačka policija radi na identifikaciji osoba koje koriste falsifikovane dozvole i lažne crnogorske registarske tablice.

Protiv njih će biti podnete prijave za carinski prekršaj jer je reč o inostranim vozilima čiji uvoz nije dozvoljen. Ta vozila su privremeno oduzeta i biće predata nadležnoj carinskoj upravi, navodi se u policijskom saopštenju.

Policijska uprava u Požarevcu saopštila je da je, zbog sumnje da su izvršili krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << falsifikovanja isprave, podnela krivične prijave protiv Saše N. iz Kostolca, Simike P., Gorjana P., Dusana B., Srbomira P., Igora Nj. iz sela Osanica i Gorana M. iz Krepoljina.

Požarevačka policija je pre mesec dana uhapsila i podnela krivične prijave i protiv Mladena N., Ivana N. i Igora N. zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanja isprava.

Oni su osumnjičeni da su izrađivali lažne crnogorske registarske tablice s pratećom dokumentacijom za putnička vozila i da su vlasnicima vozila inostranog porekla tablice prodavali za 200 do 1.000 evra.

Za isto krivično delo podnete su krivične prijave protiv Miloša M. i Nenada S., obojice iz Požarevca, i Slavoljuba S. iz sela Sige kod Žagubice. Oni su osumnjičeni da su nalazili zainteresovane za registraciju vozila na crnogorske tablice i upućivali ih na prvoosumnjičene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.