Izvor: Blic, 12.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falsifikatima registrovali vozila

SMEDEREVO - Okružno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je juče zahtev za proširenje istrage zbog nezakonite registracije stranih motornih vozila, rečeno je agenciji Beta u tužilaštvu.

U tom predmetu sada je osumnjičena 21 osoba.

Pored okrivljenih Saše Jovanovića iz Velike Plane, Dejana Milosavljevića, policajca stanice u Velikoj Plani, Dragana Mitrovića i policajca Slobodana Živančevića zahtevom je obuhvaćen i osumnjičeni policajac Boško Golubović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je takođe radio u policijskoj stanici Velika Plana.

Golubović je uhapšen 8. oktobra zbog zloupotrebe službenog položaja i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Zatraženo je proširenje istrage i na Dejana Jovanovića iz Beograda zbog falsifikovanja isprava i radnika agencije za registraciju i sklapanje ugovora iz Kragujevca Snežane Živanović zbog istovrsnog krivičnog dela.

Osumnjičeni da je predvodio organizovanu kriminalnu grupu koja je s lažnim papirima prodavala automobile stranog porekla, Saša Jovanović iz Donje Livadice u pritvoru je od 20. februara 2007.

On je pritvoren zbog više krivičnih dela u slučaju korupcije profesora kragujevačkog Pravnog fakulteta.

Jovanović je, kako se sumnja, pri prodaji i preregistraciji vozila koristio falsifikovane strane saobraćajne dozvole, umrlice, smrtovnice, kupoprodajne ugovore, potvrde o tehničkom pregledu i ostavinska rešenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.