Izvor: Blic, 25.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falš dokumenta prodavca automobila

Falš dokumenta prodavca automobila

BEOGRAD - Zoran Đilas (34) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela prevare i falsifikovanja isprave, saopštila je policija. On je osumnjičen da je na auto-pijaci Bubanj potok pokušao da proda automobil s falsifikovanim dokumentima. Kod sebe je imao i falsifikovanu ličnu kartu. Pošto se sumnja da oštećenih ima mnogo više nego što je do sada utvrđeno, policija moli sve koji su prevareni na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << način i prepoznaju ga sa fotografije da se jave na telefone 2750-155 ili 751-063, OUP Palilula.

Izgorela dvospratna kuća

BERANE - U naselju Donji Talum u Beranama izgorela je dvospratna kuća Dragana i Vesne Selimović. Požar koji je zahvatio njihovu kuću, u kojoj su stanovali sa petoro dece, uništio je sve prostorije i pokućstvo osim jedne sobe i kuhinje.

Kako se pretpostavlja, požar je najverovatnije izbio u potkrovlju dvospratnice i brzo se raširio na unutrašnjost kuće. Kao mogući uzrok požara navodi se stara elektroinstalacija u potkrovlju ili dimnjak kuće. Na sreću, niko od mnogobrojne porodice Selimović nije povređen.

Dvojica uhapšena zbog droge

ČAČAK - Mladen Bukumirović (24) i Marko Đokić (25) su uhapšeni. Đokić se tereti da je iz stana Aleksandra Bogosavljevića (31) uzeo izvesnu količinu marihuane, hašiša, kokaina i jedan komad sa oko 38 grama čvrste materije, za koju se sumnja da je hašiš. Đokić je ove narkotike zatim ostavio na čuvanje kod Bukumirovića. Prema saopštenju policije, Bogosavljević je u noći kada je Đokić uzeo ovu drogu iz njegovog stana pokušao da se ubije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.