(FOTO) OLUJNI VETAR U BEOGRADU: Nosio sve pred sobom, lomio grane i obarao kontejnere!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OLUJNI VETAR U BEOGRADU: Nosio sve pred sobom, lomio grane i obarao kontejnere!

BEOGRAD - Jak vetar u Beogradu stvarao je probleme u saobraćaju, a u pojedinim delovima je i lomio grane.

U Srbiji su za sutra najavljeni okranski udari.

U Srbiji će sutra biti oblačno, hladnije i vetrovito, mestimično sa slabom kišom, i temperaturom do 16 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Pazite gde parkirate, kontejner se upravo otkotrljao niz ulicu #vetar #Beograd

Duvaće slab do umeren vetar, u Podunavlju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Pomoravlju jak s olujnim udarima, a na jugu Banata ujutro povremeno i orkanskim, koji će krajem dana i u toku noći biti u slabljenju.

Jutarnja temperatura biće od šest do 10, a najviša dnevna od osam do 16 stepeni.

U Beogradu će sutra biti oblačno i vetrovito, povremeno sa slabom kišom. Duvaće umeren do jak vetar, koji će ujutro biti povremeno olujni. Jutarnja temperatura biće oko devet, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

Autor: EPK,Foto: Kurir

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.