FILMSKA JURNJAVA Ovo je policajac kog je ranio razbojnik u centru Beograda

Izvor: Blic, 17.Feb.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA JURNJAVA Ovo je policajac kog je ranio razbojnik u centru Beograda

Policajac Slobodan Arsić (27) juče je povređen dok je pkušavao da spreči pljačku u centru Beograda. Hrabri policajac sustigao je lopova u Dečanskoj ulici, ali kada je pokušao da ga savlada, razbojnik se otrgao i obojica su proletela kroz stakleni izlog Nacionalne službe za zapošljavanje.

Potera za razbojnikom počela je pošto je on opljačkao radnicu foto-radnje u obližnjem Čumićevom sokačetu. Kako saznajemo, lopov je najpre ušao u prodavnicu gde je radio muškarac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa se nije odvažio da ga napadne i opljačka, ali je zatim uleteo u foto-radnju gde je zaprepašćenoj ženi oteo mobilni telefon i dao se u beg.

Pročitajte još:

- Tražio je radnici da mu preda novac. Urlao je i pretio. Pošto mu nije dala novac, on joj je oteo mobilni telefon i pobegao. Radnica je izašla za njim i počela da viče. Na sreću, naišao je policajac u civilu i pojurio lopova - priča vlasnik foto-radnje.

Policajac je tokom jurnjave pozvao i kolege, a ubrzo je stiglo još nekoliko policajaca u uniformi.

- Sve je bilo kao na filmu. Video sam mladića kako trči, a za njim veliki broj ljudi koji ga jure. Kada su ga sustigli, on je potegao nož, a oni pištolje. Jedan od policajaca je pokušao da ga savlada, ali se lopov snažno opirao pa su proleteli kroz naš izlog. Na sreću, tu je bilo još policajaca i inspektora u civilu - opisuje dramatično hapšenje radnik obezbeđenja Nacionalne službe za zapošljavanje.

Policajac je prilikom incidenta povređen dok su njegove kolege uhapsile lopova.

Povređenom policajcu su odmah pomoć pružile kolege i prolaznici. Ubrzo su stigli i lekari Hitne pomoći, koji su ga kolima prevezli u Urgentni centar.

- Policajac S.A. je primljen na dijagnostiku - kažu u Urgentnom centru.

U policiji su potvrdili da je lopov gurnuo pripadnika MUP-a na izlog radnje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.