Evo koliko je dobio napadač na policajku u Zemunu!

Izvor: BKTV News, 23.Okt.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koliko je dobio napadač na policajku u Zemunu!

Beograđanin M.P. priznao je u Trećem osnovnom tužilaštvu napad na policajku Mariju Jovanović Katić i potpisao sporazum o priznanju krivice kojim će biti osuđen na osam meseci uslovnog zatvora, sa rokom provere od dve godine.

Kako nam je rečeno u Trećem osnovnom tužilaštvu, M.P. je priznao krivicu nakon što je pritvoren, za manje od 24 sata. Sada ostaje da Treći osnovni sud prihvati ovaj sporazum.

Policija ih je jurila mesecima zbog zločina koji su počinili, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << danas su uhapšeni!

Podsećamo, Marija Jovanović Katić, policijska službenica iz Zemuna, napadnuta je nedelju kada je automobilom na nju naleteo M.P. (46), saopšteno je iz MUP. Kako je navedeno u saopštenju MUP, policijska službenica koja je radila na obezbeđenju objekta najpre je nekoliko puta upozorila, a potom naredila M.P. da pomeri svoj nepropisno parkirani automobil, što je on odbio. Ona je nakon toga pozvala JKP „Parking servis“ radi uklanjanja njegovog vozila.

Završeno saslušanje, advokat tvrdi: Zoran nikako nije mogao da ubije Jelenu! (VIDEO)

Kada je stiglo vozilo „Parking servisa“, M.P. nije hteo da pruži na uvid svoja dokumenta i kolima je više puta odgurnuo policijsku službenicu. Policija je privela M.P. dok je Marija Jovanović Katić prevezena u bolnicu.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

NAGODBA: Golfom udario policajku, dobio 8 meseci

Izvor: Mondo, 23.Okt.2017

U beogradskom tužilaštvu M.P. (46) je priznao da je „golfom” udario u policajku Mariju Katić Jovanović, a zatim se nagodio za kaznu od osam meseci zatvora, dve godine uslovno...Foto: Guliver Getty Images/Thinkstock..M.P. (46) je sklopio danas sporazum o priznanju krivice u Trećem osnovnom tužilaštvu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.