Izvor: Blic, Beta, 14.Apr.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisano Jugoslovensko dramsko pozorište

Publika iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta evakuisana je sinoć zbog dojave da je u tom pozorištu postavljena bomba. Specijalne jedinice MUP-a su pretražile zgradu i utvrdile da je dojava bila lažna.

U 20 časova u JDP-u je trebalo da počne izvođenje predstave "Kandid ili optimizam" reditelja Aleksandra Popovskog, ali ni posle 15 minuta kašnjena predstava nije počela, već je na scenu izašao direktor JDP Branko Cvejić, koji je obavestio publiku da mora da izađe iz zgrade zbog anonimne dojave o bombi.

Pripadnici specijalne jedinice MUP-a su pretražili zgradu i ustanovili da je dojava bila lažna, pa je predstava počela u 21 i 15 časova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.