Izvor: B92, 11.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksploziv u Okružnom zatvoru

Beograd -- U Okružnom zatvoru u Beogradu pronađeno je 250 grama supstance za koju se osnovano pretpostavlja da je eksploziv.

Kako je potvrdio Večernjim novostima Borisav Marić, direktor Uprave za izvršenje zavodskih sankcija, eksploziv, sakriven na betonu u blizini zatvorskog šetališta, pronašli su pripadnici zatvorske straže i odmah preduzeli sve neophodne mere.

"O svemu je obavešten MUP Srbije. Istraga je u toku, a "praškasta materija" je na laboratorijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << analizi”, rekao je Marić. On je dodao da je eksploziv u zatvor uneo najverovatnije neko od osuđenika koji imaju pravo da idu kući vikendom.

Sumnja se da su eksplozivne naprave unete da bi se omogućilo bekstvo nekog od viđenijih pritvorenika, pošto su tu smešteni optuženi za više velikih ubistava i osumnjičeni pripadnici nekoliko mafija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.