Izvor: B92, 24.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija zbog sukoba kriminalaca

Beograd -- U Ulici Jelisavete Načić u Beogradu kasno sinoć eksplodirao automobil u pokretu, vozač Marko Filipović podlegao povredama.

Filipović je umro u Urgentnom centru oko 13 sati. Ministar policije kaže da se radi o sukobu kriminalaca, a u saopštenju na sajtu MUP-a navodi se da je sinoć izvršen pokušaj ubistva Filipovića, a eksplozija je izazvala pucanje stakala na obližnjim zgradama i prodajnim objektima u toj ulici, koja se nalazi u blizini Bajlonijeve pijace.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na kolovozu je eksplozija napravila manju rupu, a oštećeno je i više automobila koji su se našli u neposrednoj blizini. Filipović je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

"Ono što bi moglo da vodi ka rešenju jučerašnjeg slučaja je događaj na dočeku Nove 2006. godine u hotelu Metropol u Beogradu kada je došlo do sukoba grupe kojoj pripada povređeni Filipović i crnogorsko-bosanskog klana oko preuzimanja primata ko će obezbeđivati diskoteke i splavove", rekao je ministar policije Dragan Jočić novinarima u Skupštini Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.