Eksplozija u raketnom pogonu u Lučanima, jedna osoba povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u raketnom pogonu u Lučanima, jedna osoba povređena

Jedan radnik (53) povređen je jutros oko osam časova u eksploziji prese u raketnom pogonu u fabrici "Milan Blagojević - Namenska" iz Lučana, javila je televizija Pink.

Povređeni je odmah prevezen u bolnicu u Čačku, gde mu je ukazana medicinska pomoć, a prema rečima dežurnog lekara, radi se o lakšim povredama mekog tkiva.

"Radnik je primljen na odeljenje hirurgije sa lakim telesnim povredama, opšteg je dobrog stanja i ima povrede mekih tkiva", kazala je portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opšte bolnice u Čačku Biljana Kočović.

Stručna komisija, koju je odmah formirao direktor fabrike, pregledala je snimke i uočila, kako navode, da radnik nije poštovao propisanu proceduru.

Analizom snimaka video nadzora je utvrđeno da povređeni radnik nije poštovao propise, te da je suprotno njima, pre završetka ciklusa rada prese, ušao u prostoriju u kojoj se ona nalazi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA U FABRICI "MILAN BLAGOJEVIĆ - NAMENSKA": Radnik povređen u pogonu raketnog goriva

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2018

Z. N. (53) je primljen na odeljenje hirurgije sa lakim telesnim povredama, opšteg dobrog stanja i ima povrede mekih tkiva Radnik Z.N. (53) zadobio je lakše telesne povrede prilikom jutrašnje nezgode u vojnoj fabrici „Milan Blagojević Namenska” u Lučanima. Incident se dogodio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.