Izvor: B92, 19.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Prištini, bez ranjenih

Priština -- U Prištini je večeras u 21.30 ođeknula eksplozija u kojoj su oštećena tri vozila UN i jedan privatni automobil.

"U eksploziji su oštećena tri vozila UN i jedno privatno vozilo. Eksplozija je izazvala samo materijalnu štetu, nema povređenih", izjavio je portparol Kosovske policijske službe Veton Eljšani.

Policija koja se nalazi na licu mesta, blokirala je prilaze mestu eksplozije, dodao je Eljšani.

"Za sada ne možemo govoriti o počiniocima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili o eventualnim motivima. Istraga je još u toku", rekao je on.

Premijer Kosova Agim Čeku osudio je večeras postavljanje eksplozivne naprave ispod tri vozila UNMIK-a u Prištini.

Čeku je nekoliko minuta iza eksplozije izašao na lice mesta i kazao da najoštrije osuđuje taj kriminalni akt.

"Ovakvi akti su upereni protiv istorijskog procesa pred kojim se nalazi Kosovo, međutim izvršioci ovih kriminalnih dela treba da znaju da njima ne mogu da zaustave put Kosova ka nezavisnosti", izjavio je premijer Čeku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.