Izvor: B92, 12.Apr.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na Zvezdari

Beograd -- Jutros oko pola devet u ulici Laze Dokića broj 10 na Zvezdari, došlo je do eksplozije u kojoj je poginuo jedan muškarac, rečeno je u MUP-u.

Navodi se da se ne zna uzrok, a kriminalistička policija vrši uviđaj. Prema nepotvrđenim informcijama muškarac oko 30 godina oduzeo je sebi život tako što je u kupatilu stana koji se nalazi u prizemlju, vezao ručnu bombu kašikaru oko struka i razneo se. Prema rečima stanara zgrade, detonacija je bila kratka, nije ličila na klasičnu eksploziju i nije bilo ni dima ni požara.

Intervenisala je i ekipa Hitne pomoći, a na licu mesta su i vatrogasci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba poginula u eksploziji na Zvezdari

Izvor: Blic, 12.Apr.2008

Jedan muškarac je poginuo u eksploziji koja se jutros oko 8.30 časova dogodila u stanu u Ulici Laze Dokića 10 na beogradskoj Zvezdari, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova.....Još se ne zna uzrok, a kriminalistička policija vrši uviđaj...Prema nepotvrđenim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.