Eksplozija na Zvezdari: Maskirani napadač bacio bombu u dvorište staračkog doma

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2020, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na Zvezdari: Maskirani napadač bacio bombu u dvorište staračkog doma

U Partizanskoj ulici na Zvezdari bačena je ručna bomba u dvorište koje dele starački dom i jedna porodična kuća Oko 1 sat iza ponoći u Partizanskoj ulici na Zvezdari bačena je ručna bomba u dvorište koje dele starački dom i jedna porodična kuća.U staračkom domu ima oko 30 ljudi, dok u kući živi porodica od nekoliko članova. Iako je ručna boba detonirala niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta. Prvi rezultati istrage pokazali su da je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sada maskirana osoba iz susednog dvorišta aktivirala i bacila bombu u dvorište.Poznato je da jedan od članova porodice ima dosije. Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera i radi se na identifikaciji napadača.(Pink)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"MORALA SAM DA POPIJEM LEK DA SE SMIRIM" Komšije u šoku zbog eksplozije bombe u dvorištu staračkog doma, vlasnik kaže: "Ovo je neka greška"

Izvor: Blic, 20.Feb.2020

Stanovnike Malog Mokrog Luga sinoć je, sat vremena iza ponoći, šokirala i uplašila jaka detonacija koju je izazvala ručna bomba bačena u dvorište u Partizanskoj ulici u kom se nalaze porodična kuća i dom za stara lica. U eksploziji, srećom, niko nije povređen, ali je pričinjena matrijalna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.