Izvor: Danas, 10.Feb.2022, 20:16

Ekološki aktivisti posle protrsta i šetnje, stigli do Etnsel“ ispred Predsedništva gde će „kampovati“ (FOTO)

U Beogradu je ispred Predsedništva Srbije održan ekološki protest u organizaciji Inicijative Kreni Promeni i Saveza ekoloških organizacija Srbije, nakon kog će aktivisti iz Jadra i drugih udruženja početi "kampovanje" u postavljenim šatorima sve dok vlast zakonom ne usvoji inovirani zahtev za trajnu zabranu iskopavanja litijuma i bora.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Završen ekološki protest, aktivisti kampuju u Pionirskom parku

Izvor: RTS, 10.Feb.2022

Aktivisti Inicijative Kreni-promeni i Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS) održali su protest ispred zgrade Predsedništva Srbije, zahtevajući uvođenje zakonske zabrane eksploatacije litijuma i bora u celoj Srbiji. . Protest koji je počeo ispred Predsedništva,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.