Izvor: B92, 03.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDB obustavio očitavanje brojila

Beograd -- Zaposleni u EDB-u obustavili su očitavanje brojila kako bi izdejstvovali nastavak razgovora sa poslovodstvom EPS.

U saopštenju Štrajkačkog odbora u subotu, poslovodstvo EPS-a se optužuje da danima ne želi da definiše minimum procesa rada za vreme štrajka. Dodaje se da poslovodstvo svoj nerad i nesposobnost "uporno prikriva povećanjima cena električne energije ostavljajući pritom i zaposlene i građane bez odgovora šta većom cenom kvalitativno više dobijaju".

Zaposleni u Elektrodistribuciji Beograd ne traže povećanja zarada iz budžeta, već smanjenjem troškova poslovanja u samoj Elektroprivredi Srbije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.