Džipom sleteli u Zlatarsko jezero, dvoje mrtvih, jedna osoba isplivala

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džipom sleteli u Zlatarsko jezero, dvoje mrtvih, jedna osoba isplivala

NOVA VAROŠ - U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nova Varoš – Užice džip sa troje putnika iz Prijepolja sleteo je u Zlatarsko jezero niz strminu od 20 metara. Prema prvim informacijama, isplivao je jedan od putnika, Goran Cmiljanović, vlasnik turističke agencije „San-turs“, dok se dvoje utopilo. Troje Prijepoljaca, turističkih radnika, putovalo je u Užice na sastanak. Do nesreće je došlo jutros oko devet časova, pošto je džip, prema rečima očevidaca, udario u obalu na levoj strani puta, prevrnuo se na kolovozu i probio metalnu ogradu. Nesreća se dogodila na petkom kilometu puta od Nove Varoši, nedaleko od Albanske česme.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREŽIVEO U DŽIPU SMRTI KOD PRIJEPOLJA: Dok smo leteli niz strminu odvezao sam pojas...

Izvor: Kurir, 28.Jan.2015

Troje turističkih radnika iz Prijepolja putovalo je na poslovni sastanak u Užic, ali je džip prilikom preticanja izgubio kontrolu i udario u levu obalu, a zatim probio metalnu ogradu na suprotnoj strani i niz strminu dugu oko dvadesetak metara sleteo u Zlatarsko jezero..NOVA VAROŠ – Jedini preživeli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.