Dvostruko ubistvo kod Malog Zvornika, počinilac uhapšen

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2013, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruko ubistvo kod Malog Zvornika, počinilac uhapšen

LOZNICA - U Brasini kod Malog Zvornika, jutros oko devet sati muškarac star oko 50 godina pucao je iz puške i usmrtio dve muške osobe, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Šapcu.Ubica je zatečen na licu mesta i uhapšen je, a motivi zločina još nisu poznati.Uviđaj je izvršio zamenik višeg Javnog tužioca u Šapcu, u prisustvu pripadnika kriminalističke policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvostruko ubistvo kod Malog Zvornika, počinilac uhapšen

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2013

LOZNICA - U Brasini kod Malog Zvornika, jutros oko devet sati muškarac star oko 50 godina pucao je iz puške i usmrtio dvije muške osobe, rečeno je u Policijskoj upravi u Šapcu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dvostruko ubistvo kod Malog Zvornika, ubica uhapšen

Izvor: Blic, 05.Nov.2013

U Brasini kod Malog Zvornika, jutros oko devet sati muškarac (51) pucao je iz puške i ubio dve muške osobe, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Šapcu. Ubica je zatečen na licu mesta i uhapšen je, a motivi zločina još nisu poznati. ..Uviđaj je izvršila zamenik Javnog tužioca u Šapcu...

Nastavak na Blic...

Pešak pregažen na autoputu kod Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 05.Nov.2013

Penzioner Miroljub Jović, star oko 60 godina, poginuo je u utorak oko 17 sati na magistralnom putu Vranje - Vladičin Han, u selu Polom. Na njega je naleteo automobil marke škoda, niških registracija, u trenutku dok je prelazio put kod benzinske stanice. – Pešak je sa teškim povredama prebačen...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.