Izvor: Blic, 24.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojici pljačkaša pumpe određen pritvor

Protiv dvojice pljačkaša benzinske pumpe u beogradskom naselju Leštane koji su prilikom hapšenja pucali na policiju danas je Okružni sud pokrenuo istragu i odredio im pritvor do 30 dana, dok je treći pljačkaš još u bekstvu.

Portparol Okružnog suda u Beogradu Ivana Ramić precizirala je u izjavi Tanjugu da je dežurni istražni sudija saslušao osumnjičene Marka Stankovića i Nikolu Ilića i doneo rešenje o sprovođenju istrage protiv njih zbog razbojništva i drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krivičnih dela.

Pritvor im je odreen zbog opasnosti da će u toku istrage uticati na svedoke. Ramićeva je napomenula da je Ilić, koji je ranjen tokom pucnjave, saslušan u bolnici.

Policija je posle hapšenja saopštila da su Ilić i Stanković uhvaćeni u bekstvu posle pljačke pumpe, kada je policija postavila blokadu. Tom prilikom došlo je i do razmene vatre između policije i pljačkaša.

Mladići su ukradenim "audijem" BG 746-049, maskirani fantomkama, sa rukavicama, naoružani automatskim puškama i pištoljem, od radnika pumpe Evroluks-Petrol, 22. oktobra oko tri sata posle ponoći oteli 210.000 dinara.

Pretresom automobila pronađeni su pištolj, flaša sa benzinom i torba u kojoj se nalazio novac otet na pumpi, kao i dve automatske puške.

Policija veruje da su mladići deo organizovane kriminalne grupe, koja je na teritoriji Beograda počinila više od deset razbojništava na benzinskim pumpama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pljačkaš bez traga

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2008, 20:37

Treći član razbojničke bande, koja je u sredu rano ujutru posle pljačke benzinske pumpe "Elp" u beogradskom naselju Leštane bežeći pucala na policiju, još je u bekstvu

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.