Dvojica ranjenih u obračunu

Izvor: Blic, 18.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica ranjenih u obračunu

LESKOVAC - U tuči i pucnjavi u Vlajkovoj ulici u Leskovcu ispred broja 257a juče su teško ranjeni Zoran Pavlović (33) i Dejan Ilić (37).

Pavlović je ranjen u vrat, grudni koš i nadlakticu, a Iliću je od udarca ciglom naprsla lobanja. Obojica su smeštena na hirurško odeljenje, a Pavlovića očekuje operacija. On je, prema izjavi hirurga Ninoslava Zlatanovića, bio životno ugrožen u momentu prijema u Urgentni centar, a stanje se stabilizovalo nakon lekarske intervencije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Obračun se odigrao oko 11.30, ali leskovačka policija, tužilaštvo i istražni sudija, koji je na mesto nesreće izašao tri sata kasnije, o motivu nisu mogli ništa da kažu. Prema nezvaničnim informacijama, Pavlović i Ilić su, navodno, u sukobu zbog novca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.