Izvor: Blic, 26.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica ranjena u vatrenom okršaju

Dvojica ranjena u vatrenom okršaju

U vatrenom okršaju koji se juče oko 12.30 sati dogodio u kafani 'Centar' u Ripnju, hicima iz vatrenog oružja ranjeni su Zoran Rodić (42) i Siniša Kalem (33).

Kalem zadobio teže povrede grudi, šake i kolena, dok je Rodić pogođen u butinu. U Urgentnom centru kažu da ranjeni nisu u životnoj opasnosti.

- Kafana je bila puna. Pijačni je i dan i skupilo se maltene celo selo. Rodić, koga svi zovemo Žirin, od jutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bio u kafani. Tamo su bila i dva momka koje ne poznajemo i s njima je i izbila svađa. U jednom momentu, ispred kafane su se zaustavila dva automobila, 'mercedes' i BMW. Tri nepoznata momka su izašla. Jedan od njih je u kafanu uleteo s pištoljem u ruci. I onda je nastala svađa i tuča. Potukli su se u sekundi. Sevale su pesnice. Onda su izašli na ulicu, jurili se niz sokak, pa se vratili u kafanu. Nastala je otimačina oko pištolja i tada su i odjeknuli hici. Pogođeni su Zoran i taj drugi momak, koga niko ovde ne poznaje. Ostali momci su uleteli u 'mercedes' i BMW i pobegli. Koliko smo čuli, to je neka mladenovačka ekipa. Gazda kafane odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju - pričaju meštani Ripnja koji su juče ispred kafane čekali kraj uviđaja.

Na osnovu izjava svedoka, policija je ubrzo raspisala potragu za izvesnim Ivanom Š, koji se sa mesta zločina odvezao autom BMW sa cetinjskim tablicama. Potraga je obustavljena posle jednog sata, zbog čega se pretpostavlja da je uhapšen. Istovremeno, policija je nastavila potragu za dvojicom mlađih momaka koji su iz Ripnja pobegli 'mercedesom' sive boje, bosanske registracije.

T. M. S.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.