Dvojica Šapčana uhapšena zbog bacanja eksplozivne naprave u Bogatiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 15:22

Dvojica Šapčana uhapšena zbog bacanja eksplozivne naprave u Bogatiću

Policija u Bogatiću uhapsila je Šapčane M. M. (62) i S.S. (42) jer sumnja da je po nalogu M.M. drugi uhapšeni u aprilu 2019. godine bacio eksplozivnu napravu na kuću 52-godišnjeg muškarca iz okoline Bogatića.

Tom prilikom niko nije povređen, a oštećena je fasada na kući, saopštila je šabačka policija.

M.M. se tereti za krivična dela podstrekavanje na izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << materija, a S. S. za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Oni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U ŠAPCU Bacili bombu na kuću u okolini Bogatića

Izvor: Blic, 26.Okt.2020

Policija u Bogatiću uhapsila je Šapčane M. M. (62) i S. S. (42) jer sumnja da je po nalogu M. M. drugi uhapšeni u aprilu 2019. godine bacio eksplozivnu napravu na kuću 52-godišnjeg muškarca iz okoline Bogatića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.