Dvojica Beranaca krijumčarili heroin u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Beranaca krijumčarili heroin u Srbiju

PODGORICA -

Crnogorska policija saopštila je danas da je uhapsila dve osobe koje su pokušale da prokrijumčare heroin iz Crne Gore u Srbiju.

U višemesečnoj akciji presecanja kanala krijumčarenja heroina iz Turske i s Kosova preko Crne Gore u Srbiju, policija je uhapsila M.R. i R.M. iz Berana zbog sumnje da su pokušali da prokrijumčare dva kilograma heroina.

Heroin je pronađen u vozilu kojim je upravljao uhapšeni R. M. koji je drogu trebalo da preda za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nepoznatoj osobi iz Beograda, navodi se u saopštenju.

Policija sumnja da je organizator posla M.R. i da je R.M. u više navrata po njegovom nalogu krijumčario heroin do Beograda.

Policija je u stanu uhapšenog M.R. pronašla šest pušaka, munuciju i eksploziv, kao i predmete korišćene za mešanje i pakovanje heroina.

M.R. i R.M. će biti predati sudiji Višeg suda u Bijelom Polju zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet droge, dok će protiv vlasnika pronađenog oružja Ž. R. iz Berana biti pokrenut postupak zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švercovali drogu u Srbiju

Izvor: B92, 19.Avg.2010

Podgorica -- Crnogorska policija saopštila je da je uhapsila dve osobe koje su pokušale da prokrjijumčare heroin iz Crne Gore u Srbiju... U višemesečnoj akciji presecanja kanala krijumčarenja heroina iz Turske i s Kosova preko Crne Gore u Srbiju, policija je uhapsila M.R. i R.M. iz Berana...Oni...

Nastavak na B92...

Presečen lanac krijumčara heroina

Izvor: RTS, 19.Avg.2010

Crnogorska policija uhapsila R.M. koji je svojim vozilom "Fiat Tipo" pokušao da prokrijumčari dva kilograma heroina iz Berana do Beograda ..Uhapšen Beranac R.M. koji je svojim vozilom "Fiat Tipo" pokušao da prokrijumčari iz Berana do Beograda četiri pakovanja sa ukupno dva kilograma heroina...Crnogorska...

Nastavak na RTS...

Zaplenjeno 10 kilograma heroina

Izvor: S media, 20.Avg.2010, 16:50

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je policija uhapsila jednu od jačih kriminalnih grupa koja se bavila distribucijom droge na području Beograda i zaplenila 10 kilograma heroina..."Osumnjičeni su lišeni slobode na autoputu Beograd-Zagreb u trenutku primopredaje 10 kilograma...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.