Dvoje povređenih u dva udesa u Beogradu, preminula žena na Vračaru

Izvor: RTS, 17.Feb.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje povređenih u dva udesa u Beogradu, preminula žena na Vračaru

U Beogradu su se noćas dogodile dve lakše saobraćajne nezgode u kojima su povređena dva muškaraca, a na Vračaru je jedna žena preminula, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, napomenuvši da uzrok njene smrti još nije utvrđen.
U udesu u Bulevaru Nikole Tesle na Novom Berogradu došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je muškarac starosti oko 44 godine pretrpeo lakše povrede, istegnuće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vrata, nakon čega je zbrinut na licu mesta.

U 23.09 na Zvezdari u ulici Pante Srećkovića u saobraćajnoj nezgodi je lakše povređen muškarac starosti oko 52 godine koji je takođe zbrinut na licu mesta.
Ekipa Hitne pomoći je u 23.21 u ulici Stojana Protića na Vračaru konstatovala smrt žene starosti oko 70 godina.
"Pretpostavlja se da je toj ženi pozlilo, da se najverovatnije spotakla i pala preko grejalice i da se najverovatnije ne radi o nasilnoj smrti", rekla je Macura i dodala da će obdukcijom biti utvrđen uzrok smrti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć u BG: Dva udesa, dvoje lakše povređeno

Izvor: B92, 17.Feb.2018

Beograd -- Dve osobe lakše su povređene u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći...U prvoj nezgodi oko 22.20 u Bulevaru Nikola Tesla na Novom Beogradu, lakše povrede zadobio je muškarac star 44 godine...Druga se dogodila oko 23.00...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.