Izvor: B92, 06.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mladih se ugušilo u kolima

Podgorica -- Dvoje mladih, 23-godišnji mladić i 16-godišnja devojka, pronađeni su mrtvi u automobilu kod zgrade osnovne škole u Danilovgradu.

U trenutku kad su otkrivena njihova tela još je radio motor automobila, u kome je bilo uključeno grejanje. Prepostavlja se da su se Đurović i Radonjićeva ugušili od plina, ali su njihova tela upućena na obdukciju u Klinički centar Crne Gore.

Oni su, prema pisanju podgoričkih listova, najverovatnije, u noći između četvrtka i petka parkirali automobil u blizini škole i uključili grejanje. To ih je, prema prvim pretpostavkama, uspavalo, što je bilo kobno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.