Izvor: B92, 07.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve saobraćajne nesreće

Paraćin, Niš -- Dve osobe su poginule, a tri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći u Paraćinu, dve osobe poginule i u centru Niša.

Lekari odeljenja Ortopedije iz Paraćina i neurohirugije u Ćupriji bore se za život povređenih. Policija pretpostavlja da je do nesreće jutros oko dva sata posle ponoći došlo kada je automobil, kojim je upravljao Slobodan Berberović, zbog neprilagođene brzine udario u paletu blokova na trotoaru.

Jagodinska policija saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je poginuo Arsenije Arsenijević (21) iz Kragujevca i Saša Mitić (21) iz Paraćina, dok je lekarska pomoć zbog povreda opasnih po život ukazana Slobodanu Berberoviću (20), Hristini Mladenović (20) i Sanji Antić (19).

Saobraćajna nesreća u Nišu

Dva mladića su poginula, a jedan je teško povređen rano jutros u saobraćajnoj nesreći u širem centru Niša, saopštila je policijska uprava u Nišu.

Nakon sudara i udara u stub električne rasvete, jutros oko četiri sata poginuli su Milan A. (22) i Aleksandar P.(22) iz Niša, dok je Marko V. (21) teško povređen.

Prema saopštenju policije, vozač automobila marke "fiat" Milan A. prošao je kroz crveno svetlo na raskrsnici, udario u vozilo marke "audi" a nakon toga u stub pored puta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.