Dve osobe uhapšene u Kotežu, zaplenjeno 19 kilograma marihuane

Izvor: RTS, 10.Jun.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe uhapšene u Kotežu, zaplenjeno 19 kilograma marihuane

Beogradska policija zaplenila je oko 19 kilograma marihuane i uhapsila A. G. (1981) i Đ. Đ. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje isprave.
Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na oko 5.000.000 dinara, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je prilikom pregleda taksi vozila, u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojem se kao putnik nalazio A. G, pronašla četiri paketa sa oko četiri kilograma marihuane.
Pretresom stana u beogradskom naselju Kotež, u kome neprijavljeno stanuju A. G. i Đ. Đ, policija je pronašla 15 paketa sa oko 15 kilograma marihuane.
Kod osumnjičenog Đ. Đ. pronađena su i falsifikovana dokumenta - vozačka dozvola i lična karta.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje, a uz krivične prijave biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjena droga vrednosti 5 miliona dinara, uhapšene dve osobe (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2017

Pripadnici MUP-a u Beogradu zaplenili su oko 19 kilograma marihuane i uhapsili A.G.(1981) i Đ.Đ.(1988) zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje isprave...Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na oko 5.000.000 dinara...Policija...

Nastavak na BKTV News...

Beograđanin s gomilom marihuane "pao" u taksiju

Izvor: Mondo, 10.Jun.2017

Policija u Beogradu je zaplenila oko 19 kilograma marihuane i uhapsila A.G.(1981) i Đ.Đ.(1988) zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje isprave...Foto: Promo/MUP Srbije..Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.