Dve osobe poginule u dve odvojene saobraćajne nesreće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2022, 23:30

Dve osobe poginule u dve odvojene saobraćajne nesreće

Dve osobe poginule su večeras u dve odvojene saobraćajne nesreće, koje su se dogodile na putevima Kikinda - Mokrin i Šabac-Loznica, prenose beogradski mediji.

Kako navode, 62-ogodišnji biciklista stradao je kada ga je oko 21 sat u ataru sela Petlovača, na putu Šabac-Loznica, udario automobil, kojim je upravljala 27-ogodišnja devojka.

Vozač motocikla poginuo je oko 22 sata, kada se njegovo vozilo sudarilo sa automobilom na putu Kikinda - Mokrin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DVE TRAGEDIJE NA SRPSKIM PUTEVIMA: Kod Kikinde poginuo motociklista, u Petlovači život izgubio biciklista

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2022

Crna noć za Srbiju..Jedna osoba je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22 časa na putu Kikinda-Mokrin...Došlo je do sudara putničkog automobila i motocikla, pri čemu je voza motocikla od zadobijenih povreda podlegao povredama na mestu nesreće...Pripadnici MUP su na terenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.