Izvor: B92, 14.Avg.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva velika požara u Danilovgradu

Danilovgrad -- Dva požara većih razmera izbila su u četvrtak ujutro u danilovgradskoj opštini, dok je većina požara koji su u sredu besneli u Crnoj Gori tokom noći lokalizovana. Komandir vatrogasne stanice u Danilovgradu Goran Radulović rekao je da se požar većih razmera razbuktao na Gornjem Zagaraču i Gornjim Bandićima i da preti da zahvati okolne kuće. On je rekao da tri manja požara besne na području Male Zagrede, ali je izrazio nadu da će uskoro biti lokalizovani. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Komandir vatrogasne stanice Podgorica Vidak Đelević rekao je da su gotovo svi požari u podgoričkoj opštini ugašeni i da manja vatra tinja u Bratonožićima. On je naveo da trenutno nema nikakve opasnosti od širenja požara prema okolnim kućama. Požar na poluostrvu Luštica, kod mesta Rose, je lokalizovan. Komandir vatrogasne stanice u Herceg Novom Damjan Lončar rekao je da trenutno nema izgleda da se požar proširi i da je 70 ljudi i devet cisterni s vodom raspoređeno na svim kritičnim mestima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.