Izvor: Blic, 19.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva puta hapšen za tri dana

Dva puta hapšen za tri dana

ŠABAC - Ljubomir Antonić (31), koji je uhapšen u nedelju nakon velike policijske potere po Šapcu, uspeo je posle tri dana da pobegne iz pritvora, ali su mu na ruke opet stavljene lisice.

Kako 'Blic' nezvanično saznaje, Antonić je pobegao u sredu prilikom lekarske intervencije. Ubrzo zatim, pripadnici Policijske uprave u Šapcu, ponovo su ga uhapsili i sproveli u pritvor u kojem se obreo u nedelju posle uspešne potere za njim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U nedelju popodne, šabacka policija je, na osnovu više raspisanih potraga zbog bekstva iz zatvora, pokušala da zaustavi Ljubomira Antonića i njegovog brata Milana.

Ljubomir je bežeći od policije izazvao udes u kojem su oštećena dva vozila MUP-a i automobilom udario policajca koji pokušao da ga zaustavi. Begunac je tada dodao gas i u udario u parkirano vozilo. Braća su istrčala iz vozila, a policajci su uhapsili Milana. Ljubomir je bežeći ušao u stambenu zgradu u Ulici kneza Miloša 4 i upao u stan starije žene u kome je uhapšen. Antonić je pre tri meseca pobegao iz KPZ u Šapcu, zbog čega je za njim raspisana potraga.

S. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.