Dva kontrolora Bus Plusa povređena tokom noći

Izvor: RTS, 21.Mar.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva kontrolora "Bus Plusa" povređena tokom noći

Na tramvajskom stajalištu kod Starog sajmišta sinoć su povređena dva kontrolora. U Beogradu su se jutros dogodila tri saobraćajna udesa, u kojima su povređene tri osobe od kojih jedna teško.
Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, kontrolori su povređeni u 20.52 sati, pri čemu je 34. godišnji muškarac zadobio povredu glave, dok je 20-godišnjem muškarcu povređen vrat, a obojica su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prevezena u Urgentni centar.

U 06.10 sati, na novom Novosadskom auto-putu kod isključenja za auto-put Beograd–Zagreb, u saobraćajnoj nezgodi 60-godišnji muškarac zadobio je povrede glave i ramena, nakon čega je prevezen na VMA.
U drugoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 06.28 sati u Bulevaru JNA na Voždovcu, lakše je povređena 19-godišnja devojka i prevezena je na VMA.
U 06.54 sati na starom Batajničkom putu, kod izlaza prema Pazovi, teške povrede vilice i zuba zadobio je 63-godišnji muškarac koji je, takođe, prebačen na VMA.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Povređena dva kontrolora Bus plusa, tri saobraćajke

Izvor: Blic, 21.Mar.2018

U Beogradu su se jutros dogodila tri saobraćajna udesa, u kojima su povređene tri osobe od kojih jedna teško, a na tramvajskom stajalištu kod Starog sajmišta sinoć su povređena dva kontrolora, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.