Dva ilegalna emigranta na Horgošu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva ilegalna emigranta na Horgošu

HORGOŠ -

U saradnji sa graničnom policijom carinici su u jutarnjim časovima na Horgošu sprečili pokušaj dva državljanina Pakistana da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carina.

Dva ilegalna emigranta iz Pakistana, precizirano je, otkrivena su u tovarnom delu bugarskog kamiona kojim su prevoženi hidraulični cilindri iz Bugarske u Austriju.

Pošto je carinik primetio da je plomba na kamionu oštećena, vozilo je podvrgnuto detaljnoj kontroli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na mobilnom skener uređaju, a snimak skenera je pokazao siluete ljudskih bića i time potvrdio sumnje carinika.

Usledilo je otvaranje tovarnog dela vozila posle čega su pronađene dve osobe u prednjem delu prikolice, u prostoru koji su napravili od kutija sa robom. Nisu imali nikakva dokumenta i predati su službenicima granične policije u dalju nadležnost.

Zahvaljujući korišćenju najnovijih skenera i izuzetnom zalaganju carinskih službenika broj emigranata sprečenih u pokušaju da ilegalno pređu državnu granicu premašio je 150 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva ilegalna imigranta otkrivena na Horgošu

Izvor: Blic, 08.Mar.2012

U saradnji sa graničnom policijom carinici su u jutarnjim časovima na Horgošu sprečili pokušaj dva državljanina Pakistana da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carina. ..Dva ilegalna imigranta iz Pakistana, precizirano je, otkrivena su u tovarnom delu bugarskog kamiona kojim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.