Dug potegao oroz

Izvor: Glas javnosti, 11.Jul.2009, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dug potegao oroz

LAZAREVAC - Radmilo Đurđević (47) zvani Krekac, bivši fudbaler, koji je prekjuče nađen mrtav u svom butiku „Kurjak“, u Karađorđevoj ulici 24 u centru Lazarevca izvršio je samoubistvo pucajući sebi iz pištolja u usta, saznaje naš list od izvora bliskih istrazi.

Izgubio brata

Prijatelj Radmila Đurđevića kaže da ništa nije nagoveštavalo da će bivši fudbaler dići ruku na sebe.

- Radmilo je bio sjajan čovek, legenda našeg grada. Svi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << iznenađeni i potreseni ovim što se desilo. Ne znamo zašto je to uradio, ali sumnja se da je ušao u dugove i uzeo veću pozajmicu. Imao je kuću i dva-tri lokala, ali kao i svima, posao nije cvetao u poslednje vreme. To je tragedija za tu porodicu, jer je Radmilov brat poginuo pre desetak godina u saobraćajnoj

nesreći sa Ipčetom Ahmedovskim, rođenim bratom pevača Jašara Ahmedovskog, u selu Šopići kod Lazarevca - kaže prijatelj pokojnog Radmila.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.