Državljanin Srbije uhapšen u Herceg Novom

Izvor: RTS, 14.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije uhapšen u Herceg Novom

Crnogorska policija uhapsila Novicu Kocića osuđenog za ubistvo, za kojim je raspisana međunarodna Interpolova poternica.

Crnogorska policija je, u Herceg Novom, uhapsila državljanina Srbije Novicu Kocića (45) za kojim je raspisana međunarodna Interpolova poternica, saopštila je Uprava policije.

Beogradski Interpol potražuje Kocića radi izdržavanja zatvorske kazne od četiri godine i osam meseci zbog krivčnog dela ubistva, navodi se u saopštenju policije.

Novoci Kociću je u Višem sudu u Podgorici određen ekstradicioni pritvor.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen čovek sa poternice

Izvor: B92, 14.Apr.2009

Podgorica -- Crnogorska policija uhapsila u Herceg Novom državljanina Srbije Novicu Kocića za kojim je raspisana Interpolova poternica, saopštila je Uprava policije... Navodi se da je beogradski Interpol potražuje Kocića radi izdržavanja zatvorske kazne od četiri godine i osam mjeseci zbog krivčnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.