Državljanin Nemačke uhapšen u BiH zbog ubistva i terorizma

Izvor: Blic, 15.Avg.2015, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Nemačke uhapšen u BiH zbog ubistva i terorizma

Pripadnici Jedinice granične policije Doljani uhapsili su državljanina Nemačke čiji su inicijali M.N. (42), jer je utvrđeno da ga potražuje Interpol Turske zbog krivičnih dela ubistvo i članstvo u terorističkoj organizaciji, saopšteno je iz Granične policije BiH.

M.N. je uhapšen juče oko 17.00 časova na Graničnom prelazu Bijača, na ulazu u BiH, a biće predat Sudu BiH na dalje postupanje.

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina danas su, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa pripadnicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, tokom detaljne kontrole autobusa pronašli papirnu kesu sa kovertom u kojoj se nalazilo 11 grama kokaina.

Autobus je kontrolisan pre podne na Graničnom prelazu Rača, na ulazu u BiH.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Njemački državljanin u BiH uhapšen zbog ubistva i terorizma

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2015

Njemački državljanin M. N. uhapšen je u petak poslijepodne na Mađunarodnom graničnom prelazu Bijača nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga trži Interpol Turske zbog kaznenog djela "ubistvo" i "članstvo u terorističkoj organizaciji".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.