Izvor: B92, 17.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljani Albanije nestali u snegu

Dragaš -- KPS saopštio da su tri državljana Albanije nestala u snegu između sela Brodosavce u opštini Dragaš i Buzovac u Makedoniji.

Kosovska policijska služba je saopštila da se od sinoć kao nestali vode Kastriot i Lavdrim (22) i Muedin Vezi (28) iz sela Ljojm iz Kuksa u Albaniji. Kako se dodaje sumnja se da su ostali zaglavljeni u snežnoj mećavi koja je sinoć zahvatila taj deo Šar planine.

Portparol KPS-a Veton Eljšani naveo je da pripadnici KFOR-a, Kosovskog zaštitnog korpusa i policijske službe tragaju za njima, kao i da iz Albanije imaju informaciju da je reč o šest a ne samo tri osobe.

Istraga je u toku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.