Drugi Ludaja kup u streličarstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021, 12:52

Drugi "Ludaja kup" u streličarstvu

Drugi "Ludaja kup" u streličarstvu održaće se u nedelju u Sportskom centru "Jezero" u Kikindi u organizaciji kikindskog streličarskog kluba "Apolo".

Na takmičenju će se, pored domaćina, nadmetati oko 100 streličara iz Novog Sada, Beograda, Subotice, Čajetine, Temerina, Bačke Topole, Niša, Pančeva, Smedereva, Šapca i Kraljeva.

Usled velikog broja prijavljenih takmičara, nadmetanje će se održati u dva termina da bi se ispoštovale epidemijske mere propisane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odlukom Kriznog štaba grada Kikinde.

Iz istog razloga, prisustvo publike nije dozvoljeno. Organizaciju takmičenja podržala je Gradska uprava Kikinda, a logističku podršku pružio je Sportski centar "Jezero".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.