Drugarica ubijene pevačice OTKRIVA: Zorica napravila grešku neposredno nakon što je nađeno Jelenino telo!

Izvor: BKTV News, 24.Okt.2017, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugarica ubijene pevačice OTKRIVA: Zorica napravila grešku neposredno nakon što je nađeno Jelenino telo!

Ovo bi moglo da utiče na nastavak istrage ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Bliska prijateljica brutalno ubijene Jelene Marjanović otkrila je grešku koju je pevačina pokojna majka napravila samo nekoliko sati nakon što je policija pronašla Jelenino telo u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči.

U izjavi za "Blic" Jelenina prijateljica navodi da joj je Zorica Krsmanović nekoliko dana posle pevačicine smrti rekla: "Napravila sam fatalnu grešku u policiji! >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Rekla sam da je Jelena trčala na nasipu. A ona nikada nije spomenula nasip!"

Preme njenim rečima, Zorica se tek nekoliko meseci nakon ćerkine smrti poverila porodici i prijateljima, ispričavši im sve o grešci koju je napravila nekoliko sati pošto je telo njene ćerke, pevačice Jelene Krsmanović, pronađeno 3. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči.

U trenutku kada je saznala da joj je ćerka brutalno ubijena, Zorica je bila jako bolesna, a u šoku, bolu i konfuziji, dala je izjavu koja je uticala na dalji razvoj istrage ubistva njene ćerke, prica za "Blic" Jelenina bliska prijateljica.

"Zoka mi je pričala da je zvala Jecu tog 2. aprila. Kada se javila na telefon, Jeca joj je rekla da je na trčanju i da će kad završi sa tim, otići kući da postavi ručak svojima, nakon čega će doći kod nje. Do smrti, Zoka je ponavljala da je napravila fatalnu grešku, jer je nekoliko dana nakon Jecine smrti shvatila da joj ona zapravo nije ni spomenula lokaciju gde trči, a kamoli da je u pitanju nasip", priča sagovornica.

Zorica Krsmanović nikada u svojom izjavama za medije nije pominjala da je njena ćerka Jelena rekla da trči na nasipu. Jedino što je nesrećna žena oko tog kobnog 2. aprila 2016. godine, kada je Jelena nestala, govorila jeste da joj se Jelena javila oko 15.30 sati.

Sumnja se da je Zorica Krsmanović poslednja osoba koja se čula s Jelenom pre nego što je pevačica brutalno ubijena.

"S Jelenom sam se poslednji put čula nekoliko minuta pre nego što je nestala. Rekla mi je: "Evo, mama, trčim", ali ne i gde. Kazala je: "Imam pola staze, da istrčim ovaj krug i idem da dam Zoranu i Jani da jedu i dolazim kod tebe sa Janom". Ubrzo zatim čula sam da je nestala. Prvo sam pomislila da joj se smučilo nešto, jer je postila i da je pala i skotrljala se u travu. Tog dana sam imala neki čudan osećaj. Nešto me je steglo u grudima kao srce, mislila sam da mi je to reakcija od terapije, ne znajući da je nju neko ubio",  jecajući je pričala Zorica.

Nakon što je njen zet, Jelenin suprug Zoran Marjanović uhapšen 15. septembra, pojavila se informacija od članova porodice Zorice Krsmanović da ona zapravo nikada nije bila sigurna da li je pričala sa svojom ćerkom, jer kako je govorila Jelena je bila zadihana i razgovor je trajao kratko.

Svedočenje Jelenine pokojne majke, u vidu pisane izjave, biće uzeto u obzir i kod tužioca, piše ovaj beogradski list.

U nastavku istrage protiv Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, juče su pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sveodočili porodična kuma Vera Vukmanović i policajac Boris Pucić, dok su prethodno Zoranovi majka i sin iz prvog braka odbili da daju iskaz.

Zorica i Uroš Marjanović, uskratili su svedočenje tužilaštvu po savetu advokata, s obzirom da kao bliski srodnici imaju tu mogućnost, kao što su to prošlog ponedeljka učinili Marjanovićev otac Vladimir i brat Miloš.

Marjanoviću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mestu izvršenja zločina.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.