Bomba u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 25.Dec.2009, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u Kosovskoj Mitrovici

Bačena bomba na automobil odeljenja Ministarstva prosvete u Kosovskoj Mitrovici. U napadu nema povređenih.

Eksplozivna naprava ručne izrade bačena je noćas na automobil odeljenja Ministarstva prosvete u Kosovskoj Mitrovici i u tom napadu nije bilo povređenih, rekao je jutros zamenik direktora Kosovske policijske službe Ergin Medić.

Medić je rekao da je nepoznata osoba bacila tu napravu na parkirano vozilo marke "Zastava 128" beogradskih registarskih oznaka u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulici "Lole Ribara" u severnom delu grada i da se taj događaj tretira kao izazivanje opšte opasnosti.

Na automobilu je pričinjena materjalna šteta, ali nije bilo povređenih, dodao je on.

Snažna eksplozija odjeknula je u 01.45 iza kafića "Vožd", apripadnici KPS-a i specijalne jedinice Kfora obavili su uviđaj.

To je druga eksplozija u severnom delu Kosovske Mitrovice u protekla 24 časa. U eksploziji bombe koja se juče dogodila u Mikronaselju nije bilo žrtava, saopštila je policija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksploziv na vozilu Ministarstva prosvete u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 25.Dec.2009

Eksplozivna naprava ručne izrade bačena je noćas na automobil odeljenja Ministarstva prosvete u Kosovskoj Mitrovici i u tom napadu nije bilo povređenih, rekao je jutros zamenik direktora Kosovske policijske službe Ergin Medić...Medić je agenciji Beta kazao da je nepoznata osoba bacila tu napravu...

Nastavak na Blic...

Mitrovica: Bomba na automobil Ministarstva prosvete

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Dec.2009

Eksplozivna naprava ručne izrade bačena je noćas na automobil odeljenja Ministarstva prosvete u Kosovskoj Mitrovici i u tom napadu nije bilo povređenih, rekao je jutros zamenik direktora Kosovske policijske službe Ergin Medić. Medić je agenciji Beta kazao da je nepoznata osoba bacila tu napravu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Na vozilo Ministarstva prosvete bačena eksplozivna naprava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2009

Na službeno vozilo odeljenja Ministarstva prosvete Srbije u Kosovskoj Mitrovici rano jutros, u 1.45 časova, bačena je eksplozivna naprava, a u incidnetu nije bilo žrtava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Eksplozija, nema povređenih

Izvor: B92, 25.Dec.2009

Kosovska Mitrovica -- Na službeno vozilo odeljenja Ministarstva prosvete Srbije u Kosovskoj Mitrovici rano jutros bačena je eksplozivna naprava, a u incidentu nije bilo žrtava... Reč je o vozilu marke "zastava 128" beogradskih registarskih tablica. Zamenik regionalnog direktora Kosovske policijske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.