Droga od kutije cigareta do cipela: Carinici pretresali sumnjivog Turčina na Gradini

Izvor: B92, 16.Jul.2020, 10:14

Droga od kutije cigareta do cipela: Carinici pretresali sumnjivog Turčina na Gradini

Marihuanu u kutiji cigareta, kokain i hašiš u cipeli pronašli su carinici noćas kod turskog državljanina na GP Gradina, saopštila je Uprava carina.

Narkotici su pronađeni u vozilu BMW nemačkih registracija kojim su dvojica državljana Turske putovala ka svojoj zemlji.

"Najpre su kod 56-godišnjeg vozača u torbici sa ličnim dokumetima pronađene četiri ručno napravljene cigarete marihuane, što je bio dovoljan razlog za pažljiviji lični pretres tokom koga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pronađeno još šest kesica sa različitim opijatima", navodi se u saopštenju.

Kesice su pronađene u jednoj od njegovih cipela ispod uloška u šupljinama đona.

Priručna analiza je pokazala da je najverovatnije reč o četiri kesice kokaina i dve kesice presovanog hašiša.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Gradini pronašli kesice kokaina i hašiša u cipeli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020

Marihuanu u kutiji cigareta, kokain i hašiš u cipeli pronašli su carinici noćas kod turskog državljanina na graničnom prelazu Gradina, saopštila je Uprava carina...Narkotici su pronađeni u vozilu BMW nemačkih registracija kojim su dvojica državljana Turske putovala ka svojoj zemlji..."Najpre...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.