Izvor: B92, 20.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Droga i prostitucija u N. Pazaru

Novi Pazar -- B92 i danas nastavlja istraživanje o problemima s drogom i prostitucijom u Novom Pazaru.

Organizovana trgovina drogom, kao i prostitucija, maskirani legalnim poslovima, postoje i veliki su problem Novog Pazara. Takođe, problem je i korupcija kojom se kriminal dozvoljava, potvrđuje za B92 i predsednik novopazarskog Okružnog suda Ćamil Hubić. Rešenje problema je ozbiljniji pristup države, ali i kadrovske izmene u policiji.

Iako je B92 pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čuje šta o alarmantnom stanju u Pazaru kaže i predsednik opštine Sulejman Ugljanin, on se nije odazvao pozivu.

Rasim Ljajić, predsednik Sandžačke demokratske partije, tvrdi da u Novom Pazaru ima više od 2.000 narkomana i da je rešenje problema u ozbiljnijem pristupu države.

Opširnije u Temi B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.