Drecun: Napala me četvorica huligana, to je politika SzS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drecun: Napala me četvorica huligana, to je politika SzS-a

Predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun rekao je danas da su ga četvorica huligana napala u javnoj garaži u Beogradu, dok je dolazio u Spomen sobu, na obeležavanje godišnjice martovskog pogroma.

"Danas kada nam je sloga najpotrebnija, pojedini opozicioni lideri u dogovoru sa ubicom, Ramušem Haradinajem, žele da destabilizuju Srbiju", rekao je Drecun novinarima.

Kaže da se napad na njega dogodio u garaži u Masarikovoj ulici:

"Četvorica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su napala predsednika Skupštinskog odbora za KiM koji je formirao radnu grupu da bi se prikupili svi dokazi o zločinima na KiM kako bi počinioci bili kažnjeni. To je ta politika za koju se zalažu iz Saveza za Srbiju", rekao je Drecun.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NAPADNUT MILOVAN DRECUN! Četvorica huligana krenula na njega u javnoj garaži

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019

Predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun rekao je danas da su ga četvorica huligana napala u javnoj garaži u Beogradu, dok je dolazio u Spomen sobu, na obeležavanje godišnjice martovskog pogroma..- Danas kada nam je sloga najpotrebnija, pojedini opozicioni lideri u dogovoru sa ubicom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.