Drama u Pančevu: Portir išamarao pacijenta koji je došao na terapiju!

Izvor: BKTV News, 17.Maj.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Pančevu: Portir išamarao pacijenta koji je došao na terapiju!

Skandalozno ponašanje portira u pančevačkoj bolnici, ostavilo je Srbiju u šoku!

Milorad Popović (64) preživeo je pravi pakao kad ga je, nakon što je krenuo na terapiju, pretukao portir pančevačke bolnice.

Horor u Njujorku! Oteo ambulantna kola, pa pokosio bolničarke, jedna ubijena! (FOTO, VIDEO)

On je pre šest meseci dožoveo saobraćajnu nesreću i od tada se otežano kreće, zbog čega je i odlazio na fizikalne terapije. Međutim, kada je u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << hteo da uđe kolima u krug bolnice, portir mu to nije dozvolio.

"Iako sam mu pokazao nalaze i objasnio da jesam pokretan, ali da je moje kretanje ograničeno, on mi je udario šamar, a onda nastavio da udara po kolima svim i svačim što mu je palo pod ruku", priseća se Milorad.

Prema njegovim rečima, uspeo je da se skloni od agresivnog portira, ali da je od pretrpljenog stresa počeo da povraća.

Opšta bolnica u Valjevu dobila novi skener

"Obratio sam se šefu obezbeđenja bolnice, ali su mi saopštili da je na odmoru", potresno priča Milorad i dodaje da portir u trenutku napada nije nosio uniformu.

S druge strane, portir se u policiji branio tvrdnjom da je pobesneo, jer mu je Popović prešao kolima preko noge.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.