Drama u Pančevu: Muškarac pretio da će se razneti bombom, pregovori trajali duže od 4 sata

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Pančevu: Muškarac pretio da će se razneti bombom, pregovori trajali duže od 4 sata

Muškarac iz Pančeva Radislav R. (58) zabarikadirao se noćas u kući i pretio da će se razneti ručnom bombom Pančevac Radislav R. zatvorio se u svoju kuću u Ulici Branka Radičevića 22 i pretio da će da se raznese bombom, a predao se policiji nakon četiri i po sata pregovora, prenosi Pink.Drama je počela sinoć oko 23 sata, kada se Radislav zatvorio u kući i pretio da će da se raznese ručnom bombom.Policiji se predao jutros oko pola četiri, nakon četiri i po sata pregovora.Pročitajte još: DRAMA U SINjU: Zatvorio se i preti da će sve raznetiPrevezen je kolima Hitne pomoći na odeljenje psihijatrije Pančevačke bolnice.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"BILO JE NAPETO I MUČNO" Bivši profesor se zabarikadirao u kući i pretio da će se razneti bombom, a posle 4 SATA PREGOVORA došlo je do preokreta

Izvor: Blic, 12.Nov.2019

Radisav R. (66) iz Pančeva, u noći između ponedeljka i utorka, zabarikadirao se u kući u Ulici Branka Radičevića, u kojoj sa porodicom živi kao podstanar, i pretio da će se razneti ručnom bombom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.