Drama na Vračaru: Naoružani napadač upao u kafić, gosti polegali na pod

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020, 20:04

Drama na Vračaru: Naoružani napadač upao u kafić, gosti polegali na pod

Mladić sa maskom na licu i bez obuće, sa automatskom puškom "uzi" ušao u objekat NEŠTO posle 18 časova počela je prava drama u Beogradu, u jednom od popularnih kafića na Vračaru. Kako prenose mediji, mladić sa maskom na licu i bez obuće upao je sa naoružan, sa automatskom puškom "uzi" u objekat! Očevici prenose da su gosti lokala samo polegali na pod. Za sada se ne znaju motivi, i da li goste drži kao taoce.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Detalji drame na Vračaru, policija u potrazi za naoružanim muškarcem: Noseći “uzi” ušao u kafić, gosti polegali na pod, prošetao kroz objekat i izašao!

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020

Maskirani muškarac izazvao je paniku NEŠTO posle 18 časova počela je prava drama u Beogradu, u jednom od popularnih kafića na Vračaru. Kako prenose mediji, mladić sa maskom na licu i bez obuće upao je sa naoružan, sa automatskom puškom "uzi" u objekat! Očevici prenose...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.