Drama kod Velike Plane: Ujak pokušao da siluje sestričinu!

Izvor: BKTV News, 19.Mar.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama kod Velike Plane: Ujak pokušao da siluje sestričinu!

Z. A. (33) iz Velike Plane uhapšen je danas zbog sumnji da je pokušao da siluje sestričinu (10).

Prestrašena devojčica uspela je da pobegne od ujaka i sve prijavi svojoj majci i baki, koje su odmah pozvale policiju, prenose mediji.

Kobnog dana ujak je došao u posetu kod svoje starije sestre, a sestričinu je namamio pod izgovorom da se igra s njegovim psom Medom.

"Uveo ju je u kuću, skinuo se i rekao joj: “Da li znaš šta sad sledi?”. Devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ga je molila da je ostavi na miru, a onda mu rekla da kod sebe ima mobilni i da će u pomoć pozvati policiju. Zatim je iskoristila trenutak njegove zbunjenosti i pobegla. Plačući je odmah sve reka sve šokiranoj majci i baki", priča neimenovani izvor za beogradske medije.

Devojčicina majka koja je još uvek u šoku i strahu, objasnila je šta se tog kobnog dana dešavalo.

"ačno je je moj rođeni brat, o kome sam vodila ručuna, kuvala mu, prala ga, hteo je da mi siluje mlađu ćerku. Sve to mi je priznao kroz osmeh, tvrdeći da je s njom hteo da zasnuje porodicu. On je bolestan i za njega u životu više ne želim da čujem. Mrtav je za mene i nadam se da skoro iz zatvora neće izaći, zbog moje a i druge dece", kroz suze priča devojčicina majka.

 Majka devojčice navodi da je ubrzo stigla policija koja je njenom bratu stavila lisice na ruke. "On je i policajcima sve priznao. On mi je brat ali je bolestan", ispričala je majka desetogodišnje devojčice.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.