Drakula obio stan Marka Karadžića

Izvor: Glas javnosti, 09.Apr.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drakula obio stan Marka Karadžića

BEOGRAD - Srđan Stanković (37), zvani Drakula, uhapšen je zbog sumnje da je poharao oko 200 stanova u Beogradu, među kojima i stan državnog sekretara Ministarstva za ljudska i manjinska prava Marka Kardžića!

MUP je saopštio da je on priveden neposredno posle prodaje zlata, ukradenog u Ulici Jurija Gagarina. Takođe je uhapšen i vlasnik radnje za otkup zlata Aleksandar Lindlar (38), koji se tereti da je od njega otkupljivao "plen".

- Od jula 2008. do aprila ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << osumnjičeni je obijao stanove u Beogradu tako što je kleštima lomio cilindar brave ili šrafcigerom otvarao ulazna vrata, odnoseći isključivo oružje, satove, novac i nakit. Sumnja se da je prodajom ukradenih stvari zaradio više od 10 miliona dinara - navodi policija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.