Izvor: Blic, 06.Jan.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživeo srčani udar dok su ga pljačkali lopovi

SMEDEREVO - Pljačkaški pohod trojice maskiranih razbojnika u selu Skobalj okončan je juče smrću Dragana M. (70), koji je najverovatnije pretrpeo srčani udar u momentu dok su lopovi vršili premetačinu po njegovoj kući, iz koje su izašli bogatiji za 10.000 evra. Draganova supruga Draginja (73), koja je takođe bila u kući, zadobila je lakše povrede.



Kako saznaje „Blic”, pljačkaši su se u selu pojavili u zoru, zadavili psa čuvara u dvorištu Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << M., a zatim provalili u kuću, u kojoj su supružnici još spavali. Počelo je iživljavanje i maltretiranje dvoje staraca, koje je trajalo sve dok razbojnici u jastučnici i dušeku na kome je Dragan spavao nisu pronašli 10.000 evra. Sa plenom, pljačkaši su pobegli iz kuće, u kojoj su Dragan i Draginja ostali vezani. Nekoliko sati kasnije Draginja je uspela da se odveže, prišla je suprugu i shvatila da on više nije živ. Pozvala je policiju, koja je obavila uviđaj i krenula u potragu za pljačkašima. Draganovo telo poslato je na obdukciju, kojom će biti utvrđeno da li je umro prirodnom smrću ili je ubijen.

Prema saznanjima „Blica”, Dragan je bio srčani bolesnik. Imao je pejsmejker, zbog čega se pretpostavlja da je usled šoka doživeo srčani udar. Posle svirepe pljačke stanovnici sela Skobalj su u šoku.

- Dragan je radio u Nemačkoj godinama, u „Mercedesu”. Posle penzionisanja, sa drugom suprugom se doselio u Skobalj. - kažu komšije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.