Dolijali: Lopovi upadali u kuće i vikendice u okolini Čačka i krali sve što im se našlo pod rukom

Izvor: B92, 27.Jan.2023, 20:32

Dolijali: Lopovi upadali u kuće i vikendice u okolini Čačka i krali sve što im se našlo pod rukom

Inspektori Policijske uprave u Čačku, rasvetlili su seriju teških krađa i dve krađe i uhapsili G. S. (1987) iz ovog grada, dok su po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku protiv dvojice dvdesetšestogodišnjaka podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI LOPOVI IZ OKOLINE ČAČKA: Upadali u kuće, vikendice i pomoćne prostorije i krali sve što stignu!

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jan.2023, 09:45

Inspektori Policijske uprave u Čačku, rasvetlili su seriju teških krađa i dve krađe i uhapsili G. S. (36) iz ovog grada, dok su po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku protiv dvojice dvdesetšestogodišnjaka podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili navedena...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.