Dolijala smederevska auto-mafija

Izvor: Politika, 11.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolijala smederevska auto-mafija

Smederevo – Policija u Smederevu uhapsila je juče Boška Golubovića (45), policijskog službenika iz Velike Plane i predala ga istražnom sudiji ovdašnjeg Okružnog suda pod osnovanom sumnjom da je, koristeći falsifikovanu dokumentaciju, učestvovao u brojnim registracijama motornih vozila na teritoriji Srbije. Smederevska policija je do sada privremeno oduzela 78 motornih vozila i lišila slobode 22 člana organizovane grupe za nezakonitu registraciju vozila koju je predvodio Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Jovanović (36) iz Donje Livadice kod Velike Plane. On je uhapšen još 20. februara prilikom razotkrivanja afere "indeks" na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, kao glavni posrednik između studenata i profesora u kupoprodaji ispita. Ta afera je i otkrivena hapšenjem Jovanovića koji je zbog krivičnih dela sa automobilima, u zamenu za hapšenje ponudio policijskom inspektoru iz Smedereva nagodbu da mu "sredi" diplomu Pravnog fakulteta. Jovanović se još uvek nalazi u pritvoru.

Među uhapšenima za falsifikovane registracije vozila nalazi se i još jedan policajac iz Velike Plane. Reč je o Draganu Mitroviću zvanom Facko koga je policija lišila slobode još u martu ove godine.

S obzirom na to da postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni od većeg broja lica uzimali novac za registraciju vozila koja po zakonu nisu mogla da prođu proceduru registrovanja u našoj zemlji, policija moli oštećene građane da ukoliko prepoznaju lica sa fotografija, odmah kontaktiraju radnike kriminalističke policije u Velikoj Plani na telefon 026-515-216.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.