Dojava o bombi u Hali sportova u Sjenici

Izvor: Blic, 17.Jan.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojava o bombi u Hali sportova u Sjenici

Policija je blokirala i ispraznila Halu sportova u Sjenici, jer je, kako nezvanično saznajemo, dojavljeno da je u njoj podmetnuta bomba.

U trenutku dojave, u Hali je bilo nekolicina radnika i desetak rekreativaca koji su igrali fudbal, ali su nakon dolaska pripadnika policije evakuisani.

Policija trenutno blokira prilaze ovom sportskom objektu, a čeka se dolazak specijalne jedinice koja će pretražiti Halu i proveriti da li se radi o lažnoj dojavi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna dojava o bombi u Hali sportova u Sjenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2015

Policijskoj stanici u Sjenici dojavljeno je da je u tamošnjoj hali sportova podmetnuta bomba, ali je nakon pretrage tog objekta utvrđeno da je dojava bila lažna, rečeno je večeras Tanjugu u Policijskoj upravi u Novom Pazaru..."Jedinice specijalne policije pretražile su objekat i ustanovile da je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dojava o bombi u Hali sportova u Sjenici

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2015

Policija je blokirala i ispraznila Halu sportova u Sjenici, jer je dojavljeno da je u njoj podmetnuta bomba...U trenutku dojave, u Hali je bilo nekolicina radnika i desetak rekreativaca koji su igrali fudbal, ali su nakon dolaska pripadnika policije evakuisani...Policija trenutno blokira prilaze ovom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.